Vélemények

2015 óta törekszünk a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni a prémium kategóriás, újszerű használt laptopok szegmensében felmerülő igényeket. 

Köszönjük több ezer vásárlónk bizalmát!

"A feleségem nagy örömmel használja az itt vásárolt gépet. Köszönjük szépen "

B. D.

"Először is felhívnám a figyelmet arra, hogy cosman minden* hirdetése (*amit láttam) részletes, pontos, értelmes (nincs tele helyesírási és fogalmazási hibákkal), és nem stock fotókat, hanem saját képeket tartalmaz. Ebben a tekintetben messze kiemelkedik a legtöbb hirdetés közül. A Westnotebook, ahol az átadás/átvétel történt, a Kosztolányi térhez közeli kis üzlet*, rendkívül készséges eladókkal, full korrekt, udvarias, és hozzáértő kiszolgálással. Maximálisan elégedett voltam, és mindenkinek csak ajánlani tudom. *Üzletünk azóta elköltözött Budapest VI. kerületébe, az Aradi utcába."

P. S.

"Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon korrekt bolt, még a felmatricázásban is segítettek, pedig nem lett volna a dolguk. Ár/érték arányban szuper."

B. Jarre

"Az Eladó nagyon segítőkész volt, amit a termékről leírt teljesen igaz volt. Ajánlom mindenkinek mert teljesen korrekt volt."

H. O.

"Az általam kinézett gép sajnos elkelt közben, de biztosított nekem egy tökéletes alternatívát, azonos áron, így teljes mértékben meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom!"

Zs. Kornél

"Minden rendben volt, a laptop átutalás után már másnap megérkezett, nagyon gondosan becsomagolva. Ajánlom!"

B.P.

"Nagyon jó gépet sikerült venni, kedvező áron. Kedves hozzá értő dolgozók vannak."

Erika

"A gépek jók, az évek alatt már a 3. gépet vettem tőlük. A memóriabővítést gyorsan, helyeben megoldották. Nagyon segítőkész társaság."

Ő. Krisztián

"Hibátlan külföldi laptop 60-70%-kal bolti ár alatt. Segítőkészek, korrektek, ha szükséges helyben szerelnek vagy bővítenek. Legjobb választás, ha olcsón minőségi laptop kell valakinek. Cheap and flawless notebboks under price! They repair and upgrade the machines in no time. It's the best option you can find."

Cs. Tamás

"Nagyon kedves eladók jó áron árulnak minőségi laptopokat. Segítenek a választásban, látszik, hogy értenek ahhoz amit csinálnak. Jó lenne ha minden számítógép kereskedés ennyire gördülékenyen működne."

K. Kristóf

"Segítőkészek és gyorsak. Minden problémámra, elképzelésemre gyorsan találtak megoldást. Az én esetemben ( Két bolti kiszolgálás, két email váltás) nincs okom panaszra. Ez biztos esetfüggő is, de akkor én nagyon szerencsés vagyok. :)"

Sz. László