Miért vásároljon nálunk?

  • Használt laptop kínálatunk jelentős része, kevesebb, mint 14 napot használt termékekből áll, így ezeknél a laptopoknál biztos lehet benne, hogy nem súlyosan elhasználódott, ütött, kopott készüléket fog kézhez kapni.

  • Legalább fél év garanciát kínálunk termékeinkre. További információkat az Információk/Garancia oldalon olvashat.

  • Mint márt fentebb említettük, minden laptopunk több órás hardveres és szoftveres tesztelésen esik át, és ha úgy látjuk, hogy szükséges, akkor újra is pasztázzuk, és kitisztítjuk.

  • Ha előre utal, akkor ingyen fogjuk házhoz szállítani a terméket, az ország egész területén

  • Minden termékről töltünk fel saját fényképet a webshopunkba, így meg is tudja tekinteni azokat, hogy ne érje meglepetés, vagy akár az üzletünkben is meg tudja nézni személyesen, fizetés előtt, ki is próbálhatja, így 100%, hogy nem éri meglepetés.

  • Készletünk hetente többször frissül, így ha nem talál meg valamit, akkor mindenképpen nézzen vissza, mert lehet, hogy pár nap, és már elérhető lesz az Önnek megfelelő készülék.

  • Ha úgy érzi, hogy nem elég a kiválasztott gépben lévő memória (RAM), háttértár (HDD vagy SSD), akkor kérheti ezeknek a hardvereknek a bővítését, ez általában megvárható üzletünkben.

Webshopunk és cégünk célja, hogy olyan újszerű használt laptopokat forgalmazzunk, amelyekre minőségüknek köszönhetően magas igény mutatkozik, de újkori áruk szintén az. Ebből kifolyólag jelentős igény mutatkozik az újszerű használt prémium laptopok iránt, ugyanis ezek ára, 30-60%-kal alacsonyabb, de mégis kiváló állapotúak, így sokkal kedvezőbb ár-érték arányúak. Sokszor meg sem lehet ezekről a laptopokról mondani, hogy használtak. Az általunk kínált használt laptopok esetében nem csak az esztétikai állapot kiváló, de a műszaki is, mivel termékeinket több órás hardveres és szoftveres tesztelésnek vetjük alá, ezzel is törekedve, hogy tökéletesen működő laptopot kapjon kézhez.

Alapelvünk: olyan laptopokat kínálunk kiváló jótállási feltételekkel, amelyek ár-érték aránya jelentősen jobb, mint az új termékeké. Azt szeretnénk, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumot kötnie az alacsony árakért és a magas minőségért cserébe! Kínálatunk zömében szinte új vagy újszerú, garanciális, biztos forrásból származó termékekből ál .

Mi nem foglalkozunk vállalatoktól tömegesen leselejtezett, sok-sok évig használt gépekkel, sem egyéb, régi vagy karcos állapotú géppel. Ha szükséges, felújításon is átesnek gépeink, amely azt jelenti, hogy adott esetben kicseréljük a kopó alkatrészeket, kijavítjuk a hibákat és hardveres karbantartás végzünk minden esetben, amennyiben az szükséges, de az általunk beszerzett laptopok jellemzően nem igényelnek felújítást.

Célunk, hogy vásárlását megkönnyítsük egyszerű online rendeléssel és gyors házhozszállítással, ezért a szállítás előreutalás esetén ingyenes és a vásárláshoz regisztrációra sincs szükség.

Széles választék: Igyekszünk az emberek 95%-a számára megfelelő laptopokat forgalmazni. Azaz forgalmazunk kisebb méretű, szerényebb teljesítményű olcsó gépeket és drágább, prémium, ultrabookokat, komoly gamer gépeket és workstation notebookokat is. Ha átnézi kínálatunkat, szinte biztos, hogy talál Önnek megfelelő laptopot.

Vásárlóink részére szakértői tanácsot is adunk, ezzel segítve, hogy rátaláljanak a számukra legmegfelelőbb választásra. Például egy átlagos vásárló ma már nem feltétlenül tud eligazodni abban, hogy melyik laptop az erősebb, vagy melyik videokártya milyen erős. Számunkra nem az a legfontosabb, hogy a legdrágább készüléket "sózzuk rá" vevőinkre, hanem, hogy az igényekhez leginkább igazódó gépet tudjuk ajánlani. Nekünk is az az érdekünk, ha elégedett vevőink továbbajánlanak minket és visszatérnek hozzánk.

Nálunk a boltinál olcsóbban juthat jogtiszta Windows-hoz és Office-hoz.

Csak garanciális laptopokat árulunk. Minimum fél év, de adott esetben akár 5 év garanciával is adunk laptopokat. Ez utóbbi például úgy lehetséges, hogy ha egy végfelhasználó kiterjesztett garanciával vásárolt laptopot és pár hónapos korában eladja nekünk laptopját.

Bővebben:

Miért érdemes egyáltalán szinte új laptopot vásárolni általánosságban?

Szinte új laptopjaink esetében több érvet is felsorolhatunk. Például jelentős veszteség lép fel a vásárlás után rögtön, ugyanis azonnal esik a laptop ára, ahogy azt a vásárló kihozza a boltból (igen gyakran mi is így jutunk outlet laptopokhoz). Továbbgondolva az árcsökkenés jelenségét, például előfordulhat, hogy megvesz az ember egy laptopot 125 ezer forintért, kihozza azz a boltból, így már csak 100 ezret ér laptop (ami gyakorlatilag új), viszont egy év múlva már csak 75 ezret ér. Megfordítva példánkat, viszont elmondhatjuk, hogy ha tőlünk vásárol outlet laptopot, akkor évente ez esetben csupán 25 ezer veszteséget könyvelhet el, azaz felét annak, mintha nem outlet laptopot vett volna. Tehát a szinte új laptopjaink esetében kisebb az értékcsökkenés egy év alatt, hiszen eleve olcsón vettük, de alig kisebb áron tudunk 1-2-3 múlva megválni tőle, ha le kívánjuk cserélni. Még markánsabb különbségre lehet számítani egy csúcskategóriás üzleti modellnél: a 800 ezres újkori árú gép értéke általában pár hónap alatt lefeleződik, ugyanis a használt piacon a magánszemélyek egyszerűen nagyon ritkán fizetik meg a termék újkori árát.

Jó példa a használt autóvásárlás is: az emberek többsége a gyors értékcsökkenés miatt használt autót vásárol és nem újat, mert belátták az emberek, hogy az új autó ára irreálisan magas a pár éves használt, jó állapotú autókhoz képest, így a használt autók jobb ár-érték aránnyal bírnak. Viszont a másik véglet, a rossz állapotú, nagyon olcsón megvásárolt tizen, huszon éves autók esete, amelyeknek sokszor olyan drága a szervizelése, hogy annyival több pénzt rákölt az ember, hogy a vételár és a szervizelés együttes összege eléri a jó állapotú használt autók vételárát.  Ezért a nagyon olcsó használt autó fenntartása már közép távon sem feltétlenül olcsóbb, viszont sokszor megbízhatatlan és állandó jelleggel szervizbe kell vinni. Mi is arra törekszünk, hogy megtaláljuk az arany középutat laptopjaink esetében: legyen jelentősen olcsóbb, mint az új, de megbízhatóság és teljesítmény terén ne legyen jelentős hátrány az újhoz képest.

Vásárlásaival egy tisztán magyar tulajdonú vállalkozást és lelkes munkatársait támogatja!

Munkatársaink várják személyes észrevételeit, javaslatait, ötleteit és szívesen megválaszolják kérdéseit.

 

Legyen Ön is a vásárlónk!

A Westnotebook.hu csapata