Lenovo Yoga használt

Összesen 3 termék

Lenovo Yoga Slim 7 14ITL05

 • Kijelző: 14" FHD IPS matt (1920x1080) - 100% sRGB, 300nit
 • Processzor: Intel Core i7-1165G7 - Max. 4,7GHz, 4 mag / 8 szál
 • Memória: 16GB DDR4
 • Háttértár: 512GB NVMe SSD (PCIe 4.0)
 • Videókártya: Intel Iris Xe Graphics
 • Garancia: Gyári garancia 2024.07.10-ig / 1 év

239 990 Ft

Lenovo X1 Yoga 5th 27% ÁFA

 • Kijelző: 14" FHD IPS matt (1920x1080) érintő - 97% sRGB, 400nit
 • Processzor: Intel Core i7-10510U - Max. 4,9GHz, 4 mag / 8 szál
 • Memória: 16GB RAM
 • Háttértár: 512GB NVMe SSD
 • Videókártya: Intel UHD Graphics
 • Garancia: Gyári garancia 2024.09.29-ig / 6 hónap

289 990 Ft

Lenovo Thinkpad X1 Yoga 7th

 • Kijelző: 14" FHD+ IPS matt (1920x1200) érintőkijelző - 100% sRGB, 400nit
 • Processzor: Intel Core i7-1265U - Max. 4,8 GHz, 10 mag / 12 szál
 • Memória: 32GB LPDDR5
 • Háttértár: 512GB NVMe SSD (PCIe 4.0)
 • Videókártya: Intel Iris Xe Graphics
 • Garancia: Gyári garancia 2026.03.21-ig

519 990 Ft

Prémium minőségű használt Lenovo Yoga laptopok garanciával

A Yoga sorozat a gyártó könnyű, kompakt és mobilis prémium szériája, amely a Thinkpad-ek eleganciájával és stílusosságával, illetve az Ideapad-ek megbízhatóságával és sokoldalúságával párosul. A Lenovo Yoga az irodai munkák minden szegmensére kiválóan alkalmas, így használd akár Excelre és Powerpointra, akár pedig bármilyen egyéb office munkaterületre, egy Yoga mindig a lehető legjobb választások között lesz. Persze a Lenovo sorozata nem csupán az irodai környezettel kompatibilis, otthoni, multimédiás és kreatív feladatokhoz is bátran választható; így legyen szó akár digitális rajzokról vagy egyéb grafikai munkákról, esetleg filmezésről és sorozatozásról, a Yoga a mindennapi igények és a hétköznapi teendők közepette is könnyedén helytáll.

Miért vennél bármi mást, ha akár egy teljesítményorientált és professzionális Lenovo Yoga Pro, egy ultramobilis Slim vagy egy érintőkijelzős 2-in-1 modellt is választhatnál? A Yoga széria legnagyobb előnye ugyanis, hogy számos szegmenst lefed, így keress akár touch paneles, 360°-os szögben kihajtható 2-in-1 modellt, akár 4K felbontású, akár pedig lecsatlakoztatható billentyűzetes megoldást, ez a sorozat biztosan nem hagy majd cserben! 

Stílus, munka, teljesítmény és szórakozás összegyúrva

Irodai munka? Pipa! Kreatívkodás? Pipa! Szabadidős felhasználás? Pipa! A Lenovo kompakt, mobilis, stílusos és erős hardverű Yoga szériája minden területre kiváló választás! A konzumer laptopok és a tabletek határmezsgyéjén egyensúlyozó Yoga sorozat rögtön két felhasználói bázist is lefed, - így pedig máris garantált a piaci sikere. Az egyébként két, egymástól egyszerre független, de mégsem teljesen független al-sorozattal operáló széria ugyanis két szegmensre is céloz: a sztenderd vagy hagyományos YOGA a kisebb és könnyebb, 2-in-1 konzumer megoldásokat jelöli, míg a Thinkpad YOGA már kétségkívül a felső(bb) kategóriába esik.

Egy Lenovo Yoga nem téveszthető össze mással: stílusjegyei egyediek, eleganciája páratlan, funkciói pedig innovatívak. Erős hardverének köszönhetően számos feladat ellátásra, egyes dedikált GPU-s darabok pedig akár játékok futtatására vagy még a komolyabb hardveres erőforrást igénylő, videózási és grafikai feladatok ellátására is alkalmasak. 

Ultra mobilitás felsőfokon: pehelysúly és hosszú üzemidő találkozása

Számos erény közül a Lenovo Yoga egyik, ha nem legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a mobilitásában rejlik, ezek az ultrabookok ugyanis a szó legszorosabb értelmében véve is azok, így, ha a könnyen hordozhatóságot priorizáljuk, úgy aligha akad jobb választás egy Yogánál. A Lenovo ultrabookja ráadásul nem csupán méretei és súlya okán, de kifejezetten hosszú akkumulátor idejével is rászolgált a jelzőre - nem véletlenül szolgál egyfajta Windowsos alternatívaként a MacBookokkal szemben. 

Sokoldalú felhasználás - tablet és laptop egy testben

A 2-in-1 Yogák egyik, ha nem legjelentősebb sajátossága természetesen a kihajtható, javában magas kontrasztarányú, magas fényerejű és 90% feletti színlefedettséggel rendelkező, 360°-ban kihajtható prémium érintőkijelző is. A Yogák panelja ráadásul rendkívül sokoldalú felhasználást biztosít, így használjuk akár kreatív feladatokhoz, akár irodai vagy otthoni teendőkhöz, nincs igény, amit ne tudna lefedni. Keress akár FHD (1920x1080), FHD+ (1920x1200), QHD (2560x1440) vagy QHD+ (2560x1800), esetleg 4K-s megoldást, a Yogák lcd-je mindig kategóriájának legmagasabb színvonalát képviselik.

Ne hezitálj tovább, lepd meg magad még ma egy Lenovo Yogával - egyenesen a Westnotebook webshopjáról!

Készletünkön számos Lenovo Yoga modellt találsz a “szimpla” Yogáktól kezdve, a Thinkpad Yogákig - casual felhasználásra előbbit, komolyabb üzleti célokra pedig utóbbit ajánljuk! Előbbiek tökéletes választások otthoni teendőkre, de erős hardverüknek köszönhetően kreatív feladatokra is, hiszen az újabb generációs darabok már Intel Iris Xe G7 integrált kártyával, minimum 16GB memóriával és legalább 256GB-os, de inkább 512GB-os, generációs függvényében akár PCIe 4.0 NVMe SSD-vel rendelkeznek. A Thinkpad égisze alá tartozó modellek pedig már minden szükséges biztonsági funkciót is megkaptak, amit illik, így például a bekapcsológombba integrált ujjlenyomat olvasót, a Windows Hello arcfelismerős bejelentkezést támogató IR kamerát, de természetesen a Thinkpad Yogák már természetesen gyártó prémium kategóriás, magnézium ötvözetből készült, strapabíró gépházzal rendelkeznek.