Öt kiváló laptop, budget áron!

Öt kiváló laptop, budget áron!

Nincs mindenkinek szüksége egy bivalyerős laptopra, amely a legújabb játékokat is képes futtatni Full HD-ben és a legmagasabb beállításokon. Van, aki csak filmet nézni, internetezni, vagy dolgozni szeretne az adott gépen. Ezekhez a feladatokhoz felesleges egy erős laptopot vásárolni, ezért mutatunk Önnek öt darab hordozható számítógépet, melyek árcédulája igencsak kedvező. Leírjuk az előnyöket-hátrányokat és az árat, hogy könnyen tudjon dönteni! Tartson velünk!

 

Nincs mindenkinek szüksége egy bivalyerős laptopra, amely a legújabb játékokat is képes futtatni Full HD-ben és a legmagasabb beállításokon. Van, aki csak filmet nézni, internetezni, vagy dolgozni szeretne az adott gépen. Ezekhez a feladatokhoz felesleges egy erős laptopot vásárolni, ezért mutatunk Önnek öt darab hordozható számítógépet, melyek árcédulája igencsak kedvező. Leírjuk az előnyöket-hátrányokat és az árat, hogy könnyen tudjon dönteni! Tartson velünk!

 

HP Stream 14

 

14"-os kijelző mérettel, 1366 x 768 felbontással, 4 gigabájt DDR-as memóriával és Intel Dual Core (1.6 GHz) processzorral rendelkezik ez a laptop. A videókártya természetesen integrált, de nem is nagyon várhatjuk el ebben az árkategóriában, hogy dedikálttal rendelkezzen, mivel csak 84.000 forintba kerül (újan). Kiválóan alkalmas internetezésre és filmnézésre, tökéletesen fut rajta a Windows 10. A színe kék, így ha nem vagyunk a fekete és a könnyű koszolódás híve, akkor tökéletese lehet számunkra ez a gép. Nagy hátránya, hogy nem Full HD-s a felbontás, hanem csak 1366 x 768-as. Más negatívumot nem nagyon tudunk neki felróni, a célra kiválóan alkalmas.

 

HP Pavilion 15

 

Rengetegféle variációja van ennek a laptopnak, de amit mi keresünk, az körülbelül 110.000 forintba kerül. Magyarországon nem a legegyszerűbb beszerezni, de a német amazonon 350 euróért megvehetjük a 15B109EL modellszámú gépet. Ez a verzió 15.6"-os kijelző mérettel, 1366 x 768 felbontással, 4 gigabájt DDR 3-as memóriával, Intel Core-i3 1.5 GHz-es processzorral és 500 gigabájt háttértárral rendelkezik. Az intel processzora miatt nem lehet gond a sebességgel, a 4 gigabájt RAM is több, mint elegendő, illetve a képernyőméret is nagyobb az átlagnál, ebben az árkategóriában. Szinte tökéletes laptop, egyetlen hátránya, hogy a billentyűzete nem a legminőségibb. Ha ezen túl tudjuk magunkat tenni, akkor egy kiváló hordozható számítógépet szerezhetünk a pénzünkért!

 

Acer Chromebook 14 

Sajnos Magyarországon nem nagyon lehet kapni, de ebben az esetben is nagy segítségünkre lehet az európai amazon, mivel plusz költségek nélkül juthatunk hozzá számos kiváló elektronikai termékhez. 14"-os kijelző mérettel, 1920 x 1080 –as felbontással, 4 gigabájt DDR 3-as memóriával és Intel Celeron N3160 (1.6 GHz)-es processzorral rendelkezik. Gondolom már kitalálta, hogy nagy előnye a Full HD felbontás és a rendkívül alacsony súly (1.44 kg). Összeszerelése szinte tökéletes, nem recseg, nem ropog, nem nyikorog. Egyetlen hátránya, hogy a hangszórók nem szólnak a legszebben, de ez nem is lehet nagy elvárás egy laptopnál, mégis fájó pont. Ha túl tudjuk magunkat tenni a gyári hangszórókon, vagy csatlakoztatni tudunk hozzá egy másikat, akkor a lehető legjobb választás lehet, mindössze 100.000 forintért.

 

Asus Transformer Mini T102HA

 

Jöjjön most egy érdekesebb modell, mely inkább egy tablet és egy laptop keveréke. Az Asus gépe csupán 10.1"-es kijelzővel, 1280 x 800 –as felbontással, 4 gigabájt DDR 3-as memóriával, 64 gigabájt háttértárral és Intel Atom x5-Z8350 (1.44 GHz)-es processzorral rendelkezik. Rendkívül könnyű, csupán 800 grammot nyom billentyűzettel együtt. Tökéletes választás lehet, ha nem szeretnénk nagyobb súlyt cipelni, de természetesen a kis kijelző nem mindenkinek nyeri majd el a tetszését. Magyarországon ez a gép sem könnyen beszerezhető, illetve az ára sem a legbarátibb, mivel körülbelül 160.000 forintot kóstál, de ha minden vágyunk egy könnyű laptop/tablet, akkor ennél nehezen találhatunk jobb választást.

 

Acer Swift 3

 

Ennek a típusnak is számos variációja van, de a legolcsóbbat 100.000 forint körüli összegért megkapjuk. Intel Core-i3-as processzorral, 4 gigabájt DDR 3-as memóriával, 14 colos kijelző mérettel és 1920 x 1080-as felbontással rendelkezik. Nagyon erős specifikáció egy ilyen árú laptophoz. Szerintünk ez a gép a legjobb választás, ha egy erős gépet szeretne kiváló áron! Egyetlen hátránya, hogy a hangszórók rosszabbak az átlagnál, de mint fentebb is írtuk, ha ezen túl tudja magát tenni, akkor egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező gépet vihet haza.

 

 

Ezek lettek volna a legkelendőbb olcsó laptopok, amik kiválóak lehetnek, ha csak filmet nézni, internetezni, vagy dolgozni szeretnénk. Természetesen nem szabad hatalmas teljesítményt várnunk, mivel nem arra lettek tervezve. Ha valaki visszafogott módon szeretne használni egy laptopot, akkor ezek közül biztosan megtalálja azt, amelyik kielégíti igényeit. Reméljük tudtunk segíteni Önnek megkönnyíteni a választást. Ha mégsem szeretne egy vadi új laptopot vásárolni, akkor bátran ajánljuk használt laptop és notebook kínálatunkat, mivel olyan gépeket árulunk, melyek sokszor, kevesebb, mint 14 napot mentek. A linkre kattintva éri el teremékeinket.

 

Ön szerint melyek 2017-es év legjobb laptopjai? Cikkünkből kiderül!