(0 termék)

Miért vásároljon nálunk?

Miért vásárolj nálunk?

Tudj meg többet!

A hírlevél előnyei!

Üdvözlünk!

 

Célunk, hogy vásárlásodat megkönnyítsük egyszerű online rendeléssel és gyors házhozszállítással, ezért a szállítás előreutalás esetén ingyenes és a vásárláshoz regisztrációra sincs szükség.

Alapelvünk: olyan laptopokat kínálunk hivatalos magyar jótállási feltételekkel, amelyek ára jelentősen a piaci ár alatt van. Azt szeretnénk, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumot kötnie az alacsony árakért és a magas minőségért cserébe! Kínálatunk új és szinte új termékekből áll, mindig feltüntetjük, melyikről van szó.

Az általunk kínált új laptopok esetében igazán könnyű dönteni, hiszen egy teljesen új, használatba nem vett laptopról van szó, amely gyakorlatilag teljesen megegyezik egy standard kiskereskedelmi értékesítésből vásárolt laptoppal, csupán a garancia idejében (ez jellemzően pár hét maximum), vagy a csomagolás minőségében látszódhat különbség, de ezt a jelentősen kedvezőbb vételár a többség számára mindenképp ellensúlyozza.

Outlet laptopjaink fő előnyei:

Átlagosan 30-40%-al olcsóbban kaphatod meg ugyanazt a teljesítményt, mint újonnan, ráadásul garanciálisan, biztos forrásból.

Műszaki és esztétikailag is kiváló laptopokat árulunk. Mi nem csak ezt írjuk, ez így is van nálunk, ugyanis gépeink hardverét leteszteljük. Mi nem foglalkozunk 4-5 éves vállalatoktól leselejtezett gépekkel, sem egyéb régi vagy karcos állapotú géppel. Ha szükséges, felújításon is átesnek gépeink, amely azt jelenti, hogy adott esetben kicseréljük a kopó alkatrészeket, kijavítjuk a hibákat és hardveres karbantartás végzünk minden esetben.

Széles választék: Igyekszünk az emberek 95%-a számára megfelelő laptopokat forgalmazni. Azaz forgalmazunk kisebb méretű, gyengébb teljesítményű 50 ezres gépeket és drágább, prémium, ultrabookokat és komoly gamer gépeket is. Ha átnézi kínálatunk, szinte biztos, hogy talál Önnek megfelelő laptopot.

Vásárlóink részére szakértői tanácsot is adunk, ezzel segítve, hogy rátaláljanak a számukra legmegfelelőbb választásra. Például egy átlagos vásárló ma már nem feltétlenül tud eligazodni, abban, hogy melyik laptop az erősebb vagy melyik videokártya milyen erős. Ezért hoztuk létre minősítési rendszerünk, amelyről a gyakran ismételt kérdésekben írunk bővebben.

Nálunk a boltinál olcsóbban juthat nálunk jogtiszta Windowshoz.

Csak garanciális laptopokat árulunk. Minimum fél év, de adott esetben akár 5 év garanciával is adunk laptopokat. Ez utóbbi például úgy lehetséges, hogy ha egy végfelhasználó kiterjesztett garanciával vásárolt laptopot és pár hónapos korában eladja nekünk laptopját.

Bővebben:

Miért érdemes egyáltalán szinte új laptopot vásárolni általánosságban?

Szinte új laptopjaink esetében több érvet is felsorolhatunk, például jelentős veszteség lép fel a vásárlás után rögtön, ugyanis azonnal esik a laptop ára, ahogy azt a vásárló kihozza a boltból (igen gyakran mi is így jutunk outlet laptopokhoz). Továbbgondolva az árcsökkenés jelenségét, például előfordulhat, hogy megvesz az ember egy laptopot 120 ezer forintért, kihozza az ember a boltból, így már csak 105 ezret ér laptop, viszont egy év múlva már csak 90 ezret ér. Megfordítva példánkat, viszont elmondhatjuk, hogy ha tőlünk vásárol outlet laptopot, akkor évente csupán 15 ezer veszteséget könyvelhet el a, azaz felét annak, mintha nem outlet laptopot vett volna. Tehát a szinte új laptopjaink esetében kisebb az értékcsökkenés egy év alatt, hiszen eleve olcsón vettük, de alig kisebb áron tudunk 1-2-3 múlva megválni tőle, ha le kívánjuk cserélni.

Jó példa a használt autóvásárlás is: az emberek többsége a válság miatt használt autót vásárol és nem újat, mert belátták az emberek, hogy az új autó ára irreálisan magas a pár éves használt, jó állapotú autókhoz képest, így a használt autók jobb ár-érték aránnyal bírnak. Viszont a másik véglet, a rossz állapotú, nagyon olcsón megvásárolt tizen, huszon éves autók esete, amelyeknek sokszor olyan drága a szervizelése, hogy annyival több pénzt rákölt az ember, mint egy 5 éves kocsira, hogy a vételár és a szevizelés együttes összege eléri a jó állapotú használt autók vételárát, így a nagyon olcsó használt autó fenntartása már közép távon sem feltétlenül olcsóbb, viszont megbízhatatlan és állandó jelleggel szervizbe kell vinni. Mi is arra törekszünk, hogy megtaláljuk az arany középutat laptopjaink esetében: legyen jelentősen olcsóbb, mint az új, de megbízhatóság és teljesítmény terén ne legyen jelentős hátrány az újhoz képest.

Vásárlásaival egy tisztán magyar tulajdonú vállalkozást és lelkes munkatársait támogatja!

Munkatársaink várják személyes észrevételeit, javaslatait, ötleteit és szívesen megválaszolják kérdéseit.

 

Legyen Ön is a vásárlónk!

A Westnotebook.hu csapata