Válasszunk okosan, ha iroda felszereléseket vásárolunk!

Válasszunk okosan, ha iroda felszereléseket vásárolunk!

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet költséghatékonyan berendezni egy irodát, vagy legalábbis olyan műszaki cikkekkel feltölteni, amik nem több százezer forintba kerülnek. Egy mai átlagos irodában van azonban két olyan eszköz, amikkel rengeteg pénzt meg lehet spórolni, ezek pedig a számítógépek és a nyomtatókellékek.

 

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet költséghatékonyan berendezni egy irodát, vagy legalábbis olyan műszaki cikkekkel feltölteni, amik nem több százezer forintba kerülnek. Egy mai átlagos irodában van azonban két olyan eszköz, amikkel rengeteg pénzt meg lehet spórolni, ezek pedig a számítógépek és a nyomtatókellékek.

 

A nyomtatókellékek olyan drágák lennének?

Ez a kérdés csak addig lebeg a szemünk előtt, amíg meg nem nézzük az eredet tintapatron és toner árakat. Ha rosszul választunk nyomtatót és nem nézzük meg, hogy az eredeti patronok és tonerek mennyibe fognak kerülni, akkor gyorsan meglepődhetünk, amikor elkezdjük böngészni a termékeket. Sok esetben olcsóbban adják a nyomtatót, ezzel elhitetve a vásárlóval, hogy biztos a kellék is hasonlóan olcsó lesz. Ez jól hangzik, de sajnos nem így van, gyakran több tízezer forintba is kerülhet egy csomag tintapatron. Lézernyomtatók esetében is hasonló a helyzet, de szerintünk nem annyira vészes a helyzet, mint a patronok esetében.

Sokféle megoldás létezik a nyomtatónk újratöltésére, de szerintünk az utángyártott nyomtatókellékek a legjobb megoldás. Ezeket a kellékeket nem a nyomtató üzemében készítik, hanem egy külső cég gyártja őket, az eredeti patronok és tonerek tervei alapján. Ugyan azoknak a minőségbeli elvárásoknak megfelelnek, mint az eredetiek. Azért olcsóbbak, mert a külső gyártó nem kalkulálja bele az árba a fejlesztési költségeket. Ilyen nyomtatókellékekkel akár százezer forintot is spórolhatunk havonta, ha sokat használjuk a nyomtatót.

Egy irodában általában lézernyomtatókat használnak, mivel több szöveges dokumentumot nyomtatnak ki, mint képeket. Egy toner is rendkívül drága lehet, ha olcsóbb nyomtató választunk, így mindenkinek ajánljuk, hogy alaposan nézze meg az árakat. ha sokat szeretne spórolni, akkor tekintse meg a Best-Toner utángyártott tintapatron és utángyártott toner webáruházat, ahol kiváló árak és hatalmas termékpaletta várja. Több, mint 600 termék közül válogathat, így biztosan megtalálja a nyomtatójával kompatibilis utángyártott kelléket.

  

Sokszor a számítógép az iroda legdrágább eszköze!

Mondanunk sem kell, hogy egy gyors számítógép több százezer forintba is kerülhet, főleg ha minőségi billentyűzetet, egeret és monitort is választunk mellé, melyek segítenek az ergonomikus munkavégzésben. Hátránya az árán kívül, hogy nem mozgatható egyszerűen, nem tudjuk magunkkal vinni egy megbeszélésre. Erre a problémára kiváló megoldást jelent egy laptop, azonban, ha egy olyan laptopot választunk, mely teljesen új és azt akarjuk, hogy gyorsasága megegyezzen az asztali géppel, akkor nagyon mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni. Akár 300.000 forintba is kerülhet egy ilyen gép, amit azért nem mindenki engedhet meg magának. Természetesen a megoldás egy használt laptop, vagy notebook megvásárlása egy erre szakosodott áruházból. Szerencséjére a Westnotebook használt laptopokkal és notebookokkal foglalkozik, így számos tanácsot tudunk adni, hogy mégis melyik használt laptop lenne a legmegfelelőbb választás az adott feladatokhoz. Széles kínálattal rendelkezünk, nálunk megtalál üzleti és általános felhasználásra szánt laptopot, könnyen hordozható és még gamer gépeket is. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így mindig fog találni új terméket, amikor visszajön. Webáruházunk mellett még a Móricz Zsigmond körtéri üzletünkben is megtekintheti, illetve kipróbálhatja a gépeket, így megbizonyosodhat róla, hogy kiválóan működnek. Minden termékünket hardveresen teszteljük, így garantált, hogy nem lesz vele probléma a vásárlás után. Ha irodát működtet és nem akar nagy összegeket elkölteni, akkor válasszon használt laptopot, mivel akár az eredeti ár 60%-ánál is olcsóbban megszerezheti a kinézett modellt.

 

Ez lett volna a két leggyakoribb irodai felszerelés, melyeken rengeteget lehet spórolni. Ne féljünk új dolgokat kipróbálni, mivel a visszajelzések alapján teljesen megbízható mind a két üzlet. Tekints meg a Facebook  és a Google értékeléseket, megláthatja, hogy mennyi elégedett ügyfél beszélt a Best-Toner-ről és a Westnotebook-ról elismerően. Tekintse meg az utángyártott tintapatron és utángyártott toner, valamint a használt laptop kínálatot a Best-Toner és Westnotebook webáruházban!