Legjobb gamer laptopok 2017-ben! - Itt nem lesz probléma a 60 FPS!

Legjobb gamer laptopok 2017-ben! - Itt nem lesz probléma a 60 FPS!

Általában úgy tartják, hogy számítógépes játékokkal csak asztali gépen lehet élevezhetően játszani. Szerencsére a szórakoztató elektronika robbanásszerű fejlődésével ma már olyan hordozható számítógépeket is vásárolhatunk melyek gond nélkül elbánnak a legújabb játékokkal és full HD-ban (1920x1080), maximális beállítások mellett élvezhetjük a programot. Összeszedtük Önnek 2017 legjobb gamer laptopjait, amiknél a teljesítmény a legfontosabb, ezért ha olcsó gépeket szeretne látni, akkor ez nem az Ön bejegyzése. Ha viszont meg szeretné tudni, hogy mely laptopok jöttek ki 2017-ben a legerősebb hardverrel, akkor mindenképpen tartson velünk!

 

Tabletet, vagy inkább laptopot vásároljunk?

Tabletet, vagy inkább laptopot vásároljunk?

Mostanában egyre többször felmerül a kérdés, hogy melyik is éri meg jobban, a tablet, vagy a laptop? Nem is olyan régen, 2-3 éve, még hatalmas volt a szakadék a két eszköz funkciói között, manapság viszont egyre jobban kezd vékonyodni a határ és nem a tabletek előnyére. Cikkünkben leírjuk Önnek, hogy mikor is ajánlott laptopot választani és mikor érdemes inkább tabletbe fektetni. Tartson velünk!

 

2017 legjobb laptopjai!

2017 legjobb laptopjai!

Mindenkinek mást jelent a legjobb szó, ha laptopokról beszélünk (és még sok minden másról), ezért megpróbáltunk Önnek összeszedni pár olyan terméket, mely a kategóriájában a legjobbnak mondható. Hat témában szedtük össze a legkiemelkedőbb gépet, így reméljük, hogy megtalálja majd, amely ki tudja elégíteni minden igényét. A felsorolásunkban helyet kapott a legjobb gamer, legjobb 100.000 forint alatti, legjobb 50.000 forint alatti, legjobb ár-érték arányú, legjobb üzleti és a legjobb videó/fotó szerkesztésre alkalmas laptop. Tartson velünk, megéri!

 

  • 2020.10.15
Öt kiváló laptop, budget áron!

Öt kiváló laptop, budget áron!

Nincs mindenkinek szüksége egy bivalyerős laptopra, amely a legújabb játékokat is képes futtatni Full HD-ben és a legmagasabb beállításokon. Van, aki csak filmet nézni, internetezni, vagy dolgozni szeretne az adott gépen. Ezekhez a feladatokhoz felesleges egy erős laptopot vásárolni, ezért mutatunk Önnek öt darab hordozható számítógépet, melyek árcédulája igencsak kedvező. Leírjuk az előnyöket-hátrányokat és az árat, hogy könnyen tudjon dönteni! Tartson velünk!

 

  • 2020.10.15
Laptop evolúció

Laptop evolúció

Ma már megszokhattuk a laptopoknál, hogy keskenyek, könnyűek és kényelmesen elférnek a táskában. Teljesítményük modelltől függ, de elmondható, hogy mindegyiken lehet internetezni, filmet nézni, dolgozni és akár még játszani is. Természetesen ez nem mindig volt így és ezt szeretnénk Önöknek bemutatni. Cikkünkben megtekintheti, hogy mekkora fejlődésen és változásokon mentek keresztül a laptopok.

 

Milyen a jó üzleti laptop?

Milyen a jó üzleti laptop?

Rengetegféle típusú laptop van, de csak kevés mondható igazán üzleti laptopnak. Cikkünkben leírjuk, hogy melyek azok a specifikációjú gépek, melyek megfelelően el tudják végezni a rájuk kiszabott üzleti feladatokat.

 

Miért szabad csak garanciával rendelkező notebookokat vásárolni?

Miért szabad csak garanciával rendelkező notebookokat vásárolni?

Miért fontos, hogy csak garanciával rendelkező notebookot vásároljunk? Melyik laptophoz jár a legjobb garancia? Hol és hogyan lehet a garanciát ellenőrizni? Melyik gyártó mennyi laptop garanciát vállal? Hogyan kell a Lenovo, a Dell vagy a HP laptopok garanciáját érvényesíteni? Most összegyűjtöttünk mindent, amit innen s túl tudni kell a témáról.

 

Mire figyeljünk, ha játékra alkalmas gamer laptopot szeretnénk vásárolni?

Mire figyeljünk, ha játékra alkalmas gamer laptopot szeretnénk vásárolni?

A játékipar már több éve virágzik, rengetegen élvezik a digitális tartalmakat kortól és nemtől függetlenül. A technológia fejlődésével a gyártók ma már képesek olyan laptopokat gyártani, melyek teljesítménye lassan vetekszik az asztali számítógépekével. Ezek a gépek a legdrágábbak a piacon, mivel olyan alkatrészeket tartalmaznak, melyekkel stabil képkocka sebességgel tudjuk élvezni kedvenc játékainkat a lehető legmagasabb beállításokon. Természetesen az ár relatív, mivel akár egy 150.000 forintos gépet is nevezhetünk gamer laptopnak. A legdrágább modellek akár 3-400.000 forintba is kerülhetnek, de ezekben már a legerősebb alkatrészek vannak.

 

IRQL NOT LESS OR EQUAL kékhalál kijavításának megoldása

IRQL NOT LESS OR EQUAL kékhalál kijavításának megoldása

Friss telepítést követően kék halálozik (BSOD) a laptopod? Szeretnéd megoldani az IRQL NOT LESS OR EQUAL problémát Windows 10-en? Mi az az Intel Rapid Storage és miért fontos? Segítünk!