Honnan vásároljunk mobiltelefont?

Honnan vásároljunk mobiltelefont?

Körülbelül 20 éve még senki sem gondolta volna, hogy a fejlett világ lakóinak szinte mindegyike rendelkezni fog legalább egy mobiltelefonnal, okostelefonnal. Ahogy az informatika világában minden, úgy ez a szegmens is rengeteget fejlődött, sokak szerint a mobiltelefonok piacán történt a legnagyobb előrelépés az évek folyamán. Ma már olyan készülékekkel sétálgatunk az utcán, melyek számítási kapacitásukban jóval felülmúlják azt az űrhajót, mellyel eljutottak a Holdra. A beépített kamerák területén is elképesztő a fejlődés, ha profi fotós kezébe kerül mondjuk egy Huawei P20, akkor hasonlóan gyönyörű képeket tud vele készíteni, mint egy több százezer forintos kamerával. A processzorok számítási kapacitása, a belső memória, a tárhely, illetve a pixelsűrűség évről-évre növekszik és a határ a csillagos ég. Láttunk már terveket hajlítható, vagy akár holografikus telefonokról is, melyek csak egy karperecből állnak és a képet a karunkra vetítik ki. Senki nem tudja még, hogy mit hoz a jövő és milyen típusú, illetve kialakítású mobiltelefonok fognak napvilágot látni.

 

Hasznos kiegészítők az irodába

Hasznos kiegészítők az irodába

A mostani bejegyzésünkben olyan praktikus irodai kiegészítőkről írunk, amelyek megkönnyítik az irodai papírmunkát, segítik az munkavállalók életét. Hiszen a hihetetlen tempóban történő digitalizálódás ellenére számos iratot, okmányt, dokumentumot még mindig papír alapon tárolnak a vállalatok, nem lehet jelenleg még minden feladatot laptopon, notebookon végezni. Ilyenkor jönnek jól ezek az eszközök!

 

Válasszunk okosan, ha iroda felszereléseket vásárolunk!

Válasszunk okosan, ha iroda felszereléseket vásárolunk!

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet költséghatékonyan berendezni egy irodát, vagy legalábbis olyan műszaki cikkekkel feltölteni, amik nem több százezer forintba kerülnek. Egy mai átlagos irodában van azonban két olyan eszköz, amikkel rengeteg pénzt meg lehet spórolni, ezek pedig a számítógépek és a nyomtatókellékek.

 

Legjobb gamer laptopok 2017-ben! - Itt nem lesz probléma a 60 FPS!

Legjobb gamer laptopok 2017-ben! - Itt nem lesz probléma a 60 FPS!

Általában úgy tartják, hogy számítógépes játékokkal csak asztali gépen lehet élevezhetően játszani. Szerencsére a szórakoztató elektronika robbanásszerű fejlődésével ma már olyan hordozható számítógépeket is vásárolhatunk melyek gond nélkül elbánnak a legújabb játékokkal és full HD-ban (1920x1080), maximális beállítások mellett élvezhetjük a programot. Összeszedtük Önnek 2017 legjobb gamer laptopjait, amiknél a teljesítmény a legfontosabb, ezért ha olcsó gépeket szeretne látni, akkor ez nem az Ön bejegyzése. Ha viszont meg szeretné tudni, hogy mely laptopok jöttek ki 2017-ben a legerősebb hardverrel, akkor mindenképpen tartson velünk!

 

Tabletet, vagy inkább laptopot vásároljunk?

Tabletet, vagy inkább laptopot vásároljunk?

Mostanában egyre többször felmerül a kérdés, hogy melyik is éri meg jobban, a tablet, vagy a laptop? Nem is olyan régen, 2-3 éve, még hatalmas volt a szakadék a két eszköz funkciói között, manapság viszont egyre jobban kezd vékonyodni a határ és nem a tabletek előnyére. Cikkünkben leírjuk Önnek, hogy mikor is ajánlott laptopot választani és mikor érdemes inkább tabletbe fektetni. Tartson velünk!

 

2017 legjobb laptopjai!

2017 legjobb laptopjai!

Mindenkinek mást jelent a legjobb szó, ha laptopokról beszélünk (és még sok minden másról), ezért megpróbáltunk Önnek összeszedni pár olyan terméket, mely a kategóriájában a legjobbnak mondható. Hat témában szedtük össze a legkiemelkedőbb gépet, így reméljük, hogy megtalálja majd, amely ki tudja elégíteni minden igényét. A felsorolásunkban helyet kapott a legjobb gamer, legjobb 100.000 forint alatti, legjobb 50.000 forint alatti, legjobb ár-érték arányú, legjobb üzleti és a legjobb videó/fotó szerkesztésre alkalmas laptop. Tartson velünk, megéri!

 

  • 2020.10.15
Öt kiváló laptop, budget áron!

Öt kiváló laptop, budget áron!

Nincs mindenkinek szüksége egy bivalyerős laptopra, amely a legújabb játékokat is képes futtatni Full HD-ben és a legmagasabb beállításokon. Van, aki csak filmet nézni, internetezni, vagy dolgozni szeretne az adott gépen. Ezekhez a feladatokhoz felesleges egy erős laptopot vásárolni, ezért mutatunk Önnek öt darab hordozható számítógépet, melyek árcédulája igencsak kedvező. Leírjuk az előnyöket-hátrányokat és az árat, hogy könnyen tudjon dönteni! Tartson velünk!

 

  • 2020.10.15
Laptop evolúció

Laptop evolúció

Ma már megszokhattuk a laptopoknál, hogy keskenyek, könnyűek és kényelmesen elférnek a táskában. Teljesítményük modelltől függ, de elmondható, hogy mindegyiken lehet internetezni, filmet nézni, dolgozni és akár még játszani is. Természetesen ez nem mindig volt így és ezt szeretnénk Önöknek bemutatni. Cikkünkben megtekintheti, hogy mekkora fejlődésen és változásokon mentek keresztül a laptopok.

 

Milyen a jó üzleti laptop?

Milyen a jó üzleti laptop?

Rengetegféle típusú laptop van, de csak kevés mondható igazán üzleti laptopnak. Cikkünkben leírjuk, hogy melyek azok a specifikációjú gépek, melyek megfelelően el tudják végezni a rájuk kiszabott üzleti feladatokat.