Legismertebb laptop márkák - Lenovo

Legismertebb laptop márkák - Lenovo

Mit kell tudni a Lenovoról? Hogyan és pontosan mikor születtek meg az első Lenovo notebook-ok? Mit érdemes tudni a cég történelméről, honnan indult és mekkora utat járt be? Ha Te is azok közé tartozol, akiket foglalkoztatnak ilyen és ehhez hasonló érdekességek, úgy a legjobb helyen jársz.

Mely forrasztástechnológiai eszközöket használnak a laptopok javítása közben?

Mely forrasztástechnológiai eszközöket használnak a laptopok javítása közben?

A forrasztástechnika elengedhetetlen eszközei a forrasztópáka, pákahegy, forrasztóállomás és a forraszanyag. A forrasztás olyan munkafolyamat, amellyel oldhatatlan kötést készíthetünk a fémek között. Akkor hatásos az eredmény, ha a forraszanyag és az alapfém forrasztási hőmérsékleten oldják egymást. Ehhez a művelethez nélkülözhetetlen a magas minőségű eszközök használata, valamint a megfelelő szakértelem.

Milyen és miért jó az ergonomikus iroda?

Milyen és miért jó az ergonomikus iroda?

Sajnos sok hazai vállalkozás még a mai napig nem ismerte fel azt az égető problémát, hogyha az irodai környezet nem elég ergonomikus, az milyen negatív hatással jár a mindennapi munkavégzésre és akár a munkavállalók egészségére, lojalitására és eredményességére. Ilyen gyakran fellépő gond lehet a hátfájás, a nyak- és vállfájdalmak megjelenése, diszkomfort érzés és bizony az állandó stressz. Ezek mindegyike csökkenti a munkatársak hatékonyságát és növelik a fluktuáció mértékét, ami a mai gazdasági helyzetben komoly kihívások elé állítják a piaci szereplőket a legtöbb iparágban.

  • 2018.06.08